به‌گزارش ميراث آريا(CHTN)، اعضاي حاضر در اين نشست با به تصوير کشيدن تاثيرات شيوع اين بيماري در حوزه آسيا و اقيانوسيه، به بحث پيرامون نقش دپارتمان‌ها، صنايع‌گردشگري، دولتمردان، اعضاي سازمان‌هاي بين‌المللي و حتي گردشگران در کنترل اين وضعيت پرداختند.

\"سپتا نيرواندار\" دبير کل وزارت فرهنگ و گردشگري اندونزي با تاکيد بر اهميت همکاري‌هاي بين‌المللي و فعاليت‌هاي مشترک براي مبارزه با شيوع اين بيماري که در گردشگري کل منطقه تاثيرگذار است، خواستار شناخت دقيق نقاط ضعف طرح‌هاي گذشته و ارائه برنامه‌اي منسجم و کارآمد شد.

\"بايو کريسنامورتي\" مدير اجرايي کميته همکاري‌هاي ملي اندونزي در مورد آنفلوآنزاي مرغي گفت: با توجه به تاکيد سازمان بهداشت جهاني و نگاه دقيق آنها به اين مساله، بخش گردشگري نقش بسيار مهمي را در کنترل وضعيت فعلي بر عهده دارد.

\"جفري ليپمن\" مشاور دبيرکل سازمان جهاني گردشگري با حضور در اين نشست گفت: خطرات از شيوع آنفلوآنزاي مرغي کاملاً آشکار است بايد از تمام قوا و امکانات موجود براي مقابله با آن استفاده کرد زيرا تهديدي بزرگ براي اقتصاد گردشگري به شمار مي‌رود.

وي با تاکيد بر مشارکت سيستم‌هاي جهاني و طرح‌هاي ارائه شده در مبارزه با اين بيماري گفت: نشست بعدي اين سازمان از 19 تا 20 سپتامبر (28 تا 29 شهريور) در مکزيک برگزار مي‌شود و شرکت‌کنندگان به بحث پيرامون اين مساله در حوزه آمريکا مي‌پردازند.
S/H/108


انتهای پیام/

کد خبر 1386051426